Yazıcıoğlu, vefatının 7. yılında kabri başında dualarla anıldı


Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 7. yılında kabri başında dualarla anıldı.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu için Taceddin Dergahı'nda bulunan mezarı başında anma töreni düzenlendi. Törene, Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun yanı sıra BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan ve çok sayıda seveni katıldı. Törende, Yasin-i Şerif okunarak dualar edildi. Tören alanında Yazıcıoğlu'nun fotoğrafının bulunduğu dövizler yer aldı. Sevenleri 'Şehitler ölmez vatan bölünmez, Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nun askerleriyiz' sloganları attı.

DESTİCİ, KUR'AN-I KERİM OKUDU

Destici, Yazıcıoğlu'nun mezarına çiçek bıraktı, Kur'an-ı Kerim okudu. Konuşmasında, hemen her gün bir şehit haberinin geldiğini söyleyen Destici, şehitlere Allah'tan rahmet ailelere de başsağlığı diledi. Destici, "Hepimiz şahit olduk ki, şehit Muhsin Başkanımız kendisinden önce vatanını, milletini, devletini, Doğu Türkistan'da, Azerbaycan'da, Balkanlar'da, Filistin'de, Suriye'de yaşayan kardeşlerini düşünürdü. O da bir şehit ailesi mensubuydu ve kendisi de şehit oldu. Bizler şahidiz ki, o tertemiz bir Müslüman'dı." ifadelerini kullandı.

"7 YIL OLDU, ÜZGÜNÜZ"

Destici, sözlerini şöyle sürdürdü: "7 yıl oldu, üzgünüz. Hala şehadet süreci aydınlatılmadı. Allah şahit olsun ki, Alperenlerle, partililerle, ülkücülerle, milliyetçilerle, kalbinde zerre kadar vatan sevgisi olanlarla birlikte yılmadan, yorulmadan bu davanın takipçisi olacağız."

CİHAN
<< Önceki Haber Yazıcıoğlu, vefatının 7. yılında kabri başında... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER