Yemek şöleninde ünlü isimler jüri olacak


Bu yıl 7'incisi düzenlenecek olan yemek şöleninin jüri üyeliğini ünlü isimler yapacak. Yöresel yemekler arasında birincinin belirleneceği yarışmada; uluslararası yardım gönüllüsü olan Ses Sanatçısı Ersin Faikzade ve orkestrası da sahne alacak.

Bu yıl 7. kez düzenlenen ve 7 Şubat Pazar günü Green Park Hotel Bostancı'da Arnica'nın ana sponsorluğunda tüm gün sürecek olan 7. Yemek Şöleni organizasyonunda birbirinden leziz yöresel et yemeklerini belirleyecek olan jüri üyeleri belli oldu. Birinciyi belirleyecek olan isimler Açelya Akkoyun, Yeşim Salkım, Cansın Özyosun, Vahe Kılıçarslan, Vatan Şaşmaz, ShowTV'nin sunucusu Zahide Yetiş ve ünlü Özgür Şef. Ayrıca bu isimlere Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esra Düzdağ, Yemek Zevki Dergisi Yazı İşleri Müdürü Eren Aydın ve Kanal D Bizim Lezzetlerimiz Programı Sunucusu Ceyhun Fersoy eşlik edecek.

7. Yemek Şöleni'nde aynı zamanda uluslararası yardım gönüllüsü olan ses sanatçısı Ersin Faikzade ve orkestrası da sahne alarak konuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

CİHAN
<< Önceki Haber Yemek şöleninde ünlü isimler jüri olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER