Yenimahalle Belediyesi uluslararası standartta

Yenimahalle Belediyesi uluslararası standartta

Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) her yıl yaptığı denetimlerden başarıyla çıkan Yenimahalle Belediyesi'nde 3. kez yenilenen belgenin 2. gözetim tetkiki de olumlu sonuçlandı. İki gün süren tetkik sonucuna göre; belediyenin, kalite yönetim sistemi ve uluslararası nitelik taşıyan IQ Net Belgesi'nin 1 yıl daha devamlılığı sağlandı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın başkanlığında ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, üst kurul üyeleri ve birim müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, 21-23 Eylül tarihleri arasında belediye birimlerinde tek tek yapılan denetimleri değerlendiren Baştetkikçi Ali İhsan Başaran, Yenimahalle Belediyesi Toplam Kalite Yönetimi Birimi'nin başarılı çalışmalarının meyvesini verdiğini ifade ederek "Nihai kararımız olumludur." dedi.

Belediyenin işlerliğini, performansını ve kaliteye uygunluğunu denetleyen uzmanlar, Yenimahalle Belediyesi'ne olumlu puan verdi. Böylece Yenimahalle'nin kalitesini sürdürdüğü tescillendi.

2003'ten beri yüksek performans ve standartlara uygun çalışma konusunda Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ne sahip olan Yenimahalle Belediyesi, 2013 yılında uluslararası en büyük organizasyonun içinde yer aldığına dair IQ Net Belgesi almıştı.

İŞ YAPILAN YERDE HATA OLUR

Hizmet kalitesinin sürmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yaşar "İş yapılan yerde hata olur. Önemli olan o hatayı tekrar etmemek, düzeltebilmektir." dedi. Başkan Yaşar "Göreve geldiğim günden beri belediyenin kapılarını tüm halkımıza açtık. Müşteri memnuniyeti anketleriyle halkın düşünceleri doğrultusunda hareket ederek ilçemizi, Yenimahallelilerle birlikte yönettik. Belediyemizin kaynaklarını doğru yerlerde harcayarak vatandaşlara kalıcı eserler bıraktık. Belediye olarak iyi bir noktadayız." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Yenimahalle Belediyesi uluslararası standartta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER