14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri


BİLECİK (A.A) - Bilecik Tabipler Odası tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında doktorlar sinemada bir araya geldi.
     Etkinlikler kapsamında Tabipler Odası Başkanı Dr. Ethem Dağlı ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Ali Fidan, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı, merkez ve ilçede görev yapan doktorlar Kelebeğin rüyası adlı filmi izledi.
     Dr. Dağlı, fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan meslektaşlarını bir günde olsa yoğun tempodan uzaklaştırmak istediklerini belirterek, şöyle konuştu:
     Karşılaştığımız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğimizin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunları çözümüne yönelik insanüstü gayretimiz bizler için iftihar kaynağıdır. İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen bizler, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getirmekteyiz. Son günlerde ülke genelinde sağlık çalışanları ve doktorlara yapılan saldırıları kınıyorum. Vatandaşlarımızdan sağlık çalışanları için anlayış ve hoşgörü bekliyoruz. Bizler, insanlara hizmet için varız.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER