19. Uluslararası Altın Koza Film Festivaline

19. Uluslararası Altın Koza Film Festivaline doğru -Festival kapsamında Adanayı Seviyorum başlıklı fotoğraf sergileri açılacak


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 17-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında Adanayı Seviyorum başlıklı fotoğraf sergileri açılacağı bildirildi.
     Altın Koza düzenleme komitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, festival kapsamında Altın Oran Düşünce ve Sanat Platformu ile Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ortaklığında açılacak, Altın Oran Işıl Atölyesi öğrencileri ile atölyenin eğitmeni Haluk Uygurun fotoğraflarından oluşacak sergide, Seyhan ve Ceyhan nehirleriyle, Akdenizin doğal güzellikleri sanatseverlerle buluşacak.
     Sergilerinin açılışı 14 Eylül 2012 saat 19.00da Abidin Dino Sanat Parkında yapılacak. Göl ve Kent ile Torosların Nadide Çiçekleri adlı iki konseptte açılacak sergi, 31 Eylül tarihine kadar başta Abidin Dino Sanat Parkı olmak üzere Tarihi Kız Lisesi binası, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Fuaye Salonu, Optimum AVM ile M1 Adana AVMde de halkla buluşacak.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, serginin Adananın ve Torosların güzelliklerini bir araya getireceğin belirterek, Sergiyle aynı zamanda içinde yaşadığımız coğrafyanın güzelliklerini de göz önüne getirmeyi amaçlıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivaline Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER