26. Taşköprü Uluslararası Kültür ve Sarımsak

26. Taşköprü Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali -Festival kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında Bolu Vali Yardımcısı ile Taşköprü Kaymakamı yarışmacılarla harmandalı oynadı


KASTAMONU (A.A) - Taşköprü ilçesinde bu yıl 26ncısı düzenlenen, Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında, Bolu Vali Yardımcısı ile Taşköprü Kaymakamı yarışmacılarla harmandalı oynadı.
     Festival kapsamında, Taşköprü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen güzellik yarışmasına Türkiye, Almanya, Slovakya, Venezuela ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden 15 yarışmacı katıldı.
     Yarışma esnasında gelinlikle podyuma çıkan yarışmacılarla, Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Karslı, Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz ve Taşköprü Birleşik Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Bilgin Harmandalı oynadı.
     Yarışmada yapılan değerlendirme sonucunda, Almanyadan katılan Melanei Vail birinci oldu. Yarışmada ikinciliği Slovakyadan Davna Malacova, üçüncülüğü ise Türkiyeden Zeynep Munzur kazandı.
     Festivalde ayrıca TRT halk oyunları ekibi, Slovakya Roj Maria topluluğu, Venezuela Scorpion grubu, Almanya Schwabıcher Albver halk oyunu ekibi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti folklor ekibi gösteri yaptı.
     Festivalde yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcilerine plaket verildi.
    
     Muhabir: Özkan Beyer-Mehmet Tuğcu/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Murat Taydaş
     Yayıncı:
<< Önceki Haber 26. Taşköprü Uluslararası Kültür ve Sarımsak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER