3. Uluslararası Yamaç Paraşütü Kupası

3. Uluslararası Yamaç Paraşütü Kupası -Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Sporda destan yazmamız lazım. Büyük Türkiyenin her şeyi ile büyük olması lazım -Bugünkü yarışmanın penceresini, pilotların kullandığı telsizden y


KAYSERİ (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sporda destan yazmamız lazım. Büyük Türkiyenin her şeyi ile büyük olması lazım dedi.
     Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Talas Belediyesi tarafından Ali Dağında düzenlenen 3. Uluslararası Yamaç Paraşütü Kupası yarışmalarını izledi.
     Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, kelebekler gibi gökyüzünde süzülen sporcuları görünce gurur duyduğunu kaydetti.
     Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve Türk Hava Kurumu ile organizasyonda emeğe geçenlere teşekkür eden Eroğlu, Sporda destan yazmamız lazım. Büyük Türkiyenin her şeyi ile büyük olması lazım. Sanayisiyle, ticaretiyle, savunmasıyla ve aynı zamanda sporuyla büyük olması lazım. İnşallah bu yarışmacılarımız dünyada nam salacaklardır diye konuştu.
     Bakan Taner Yıldız da Kayserinin sanayisinin, ticaretinin, ekonomisinin yanında turizminin de önemli bir aşamaya ulaştığını söyledi.
     Ali Dağındaki organizasyonun uluslararası düzeyde olduğuna dikkati çeken Yıldız, Bundan sonraki etabın Bulgaristanda yapılacağını öğrendim. Burada başarılı olan sporcularımız da Bulgaristanda yarışacaklar ve Türkiyeyi hakkıyla temsil edecekler. Talas Belediye Başkanımız Rifat Yıldırımı da kutluyorum dedi.
     Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, pilotların kullandığı telsizden yaptığı anonsla pencereyi açarak yarışmayı başlattı.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel / Tevfik Işık
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber 3. Uluslararası Yamaç Paraşütü Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER