3. Yargı Paketinin yürürlüğe girmesi

3. Yargı Paketinin yürürlüğe girmesi -AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit: -Yeni yargı paketiyle getirilen düzenlemenin memleketimiz ve adalet adına hayırlı olacağını düşünüyorum


MALATYA (A.A) - AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Yeni yargı paketiyle getirilen düzenlemenin memleketimiz ve adalet adına hayırlı olacağını düşünüyorum dedi.
     AK Parti Malatya İl Başkanlığında kadın kolları üyeleriyle bir araya gelen Akşit, burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
     Bir basın mensubunun, 3. Yargı Paketinin onaylanmasıyla tutuklu milletvekillerinin durumu tartışılmaya başlandı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz- sorusu üzerine Akşit, tutuklu milletvekillerinin tutukluluk hallerinin sonlandırılması için dilekçeler verildiğini anımsattı.
     Akşit, şöyle konuştu:
     Şimdi yargı paketi çıktı. Tutuklu olan vekiller ve diğer kişilerden de tutukluluk hallerinin sona erdirilmesi için talepler gelmeye başlamış. Ben de basından takip ettim. Muhakkak ki, bu talepler yargı mensuplarınca değerlendirilecek ve gereği de yapılacaktır. Bunların içinde zannediyorum tutuklu vekiller, eski Genelkurmay Başkanı ve pek çok kişi var. Tutukluluk halinin bu kadar uzun sürmesi çok adil değil. Bunu ben şahsi fikrim olarak söylüyorum. Eğer tutukluluk hali amacını aşmışsa, süre uzayıp da yargılama sürecindeki tutukluluk halinin dışına çıkmışsa, bunun normale sokulması gerekir. Dolayısıyla bu yeni yargı paketiyle getirilen düzenlemenin memleketimiz ve adalet adına hayırlı olacağını düşünüyorum.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 3. Yargı Paketinin yürürlüğe girmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER