Ahilik Haftası

Ahilik Haftası


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Ahilik Haftası dolayısıyla kutlama komitesi, Belediye Başkanı Burhanettin Çobanı makamında ziyaret etti.
     Çoban, ziyarette yaptığı açıklamada, yüzyıllardır süre gelen ahilik kültürünün yaşatılması konusunda gösterilen çabayı takdirle karşıladıklarını bildirdi.
     Esnaf ve sanatkarın her zaman yanında olduklarını belirten Çoban, esnafa gereken desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vermeye devam edeceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Yüzyıllardır sürdürülen geleneğimizin devamı noktasında gösterdiğiniz çabadan dolayı sizleri tebrik ederiz. Biz de esnaf kardeşlerimizin talepleri konusunda elimizden ne geliyorsa sizlerle işbirliği yaparak sizlerin görüşü doğrultusunda bir ve beraber olmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm esnaf ve sanatkarımızın Ahilik Haftasını bir kez daha tebrik eder, esnafımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dilerim.
     Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak da Ahilik bilincinin unutulmamasını amaçladıklarını belirterek, Başkan Çobanın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER