Aşk

Aşk-ı Kıyamet raflarda yerini aldı -Yazar Tayfun Şahinin yeni kitabı Aşk-ı Kıyamet çıktı


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağlı yazar Tayfun Şahinin yeni kitabı Aşk-ı Kıyamet çıktı.
     2050 yılında dünyanın yok olmasına yol açan bir felaket sonrası yeni dünya arayışına giren bir başkanın hikayesini anlatan Aşk-ı Kıyamet aynı zamanda Aşk Serisinin final kitabı.
     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kitabı olan Hazeli gerçek bir yaşam öyküsünden uyarladığını ve sonrasında başka bir kitap yazmayı düşünmediğini, ancak okuyucudan gelen talepler doğrultusunda hikayeyi seriye çevirdiğini söyledi.
     Her kitapta farklı bir aşk konusunu işlediğini belirten Şahin, Kitaplarımda insana olan aşk, Allaha olan aşk ve vatana olan aşkı işledim dedi.
     Yeni kitabı Aşk-ı Kıyamet ile ilgili bilgiler veren Şahin, şöyle konuştu:
     Aşk-ı Kıyamet, serinin son kitabı. Kıyamet kopmuştur ve ülkemizin başkanı tüm dünyayı kurtaracak bir proje ile yeni bir yaşam kurmuştur. Kıyamet 2050 yılında kopmuştur fakat herkes gözünü 3459 yılında kapsüllerde açar. Ve en sonunda öyle bir noktaya gelir ki aslında yeni dünyanın ilk kitapta Hazele aşık olan Alinin sırf Hazel için kurduğu bir dünya olduğu anlaşılır. Burada ilginç olan bir bölümde yeni dünyanın tek bir başkanlık sisteminde yönetilecek olması ve bu başkanın kadın bir başkan olmasıdır.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER