Boksta seçimi durdurma kararı

Boksta seçimi durdurma kararı -Ankara 11. Asliye Hukuk Mahkemesi, 21 Ekimdeki Boks Federasyonu Olağan Genel Kurulunun yapılmasının durdurulması için ihtiyati tedbir kararı aldı -Federasyon, genel kurulun yapılabilmesi için


ANKARA (A.A) - Ankara 11. Asliye Hukuk Mahkemesi, Boks Federasyonunun 21 Ekim Pazar günü planlanan olağan genel kurulunun yapılmasının durdurulması için ihtiyati tedbir kararı aldı.
     Kesirlik Hilal Spor ve Milli Eğitim Gücü Spor kulüpleri, delegelerin belirlenmesinde usulsüzlük yapılması nedeniyle dava açtı. 11. Asliye Hukuk Mahkemesi de davayı görüşerek, karara bağladı. Mahkeme, olağan genel kurulun yapılmasının durdurulması yönünde ihtiyati tedbir kararı aldı.
     AA muhabirine konuşan federasyon başkanı Eyüp Gözgeç, bu tür konularda tek yetkili kurumun Tahkim Kurulu olduğunu söyledi.
     Tahkim Kurulundan böyle bir kararın çıkması durumunda itiraz dahi edemediklerini hatırlatan Gözgeç, Kararın kaldırılması için çalışıyoruz. Spor Genel Müdürlüğünün görüşlerini aldık. Bugün kararı veren 11. Asliye Hukuk Mahkemesine başvurumuzu yapacağız. Eğer bu karar değişmezse, bugüne kadar yapılan tüm federasyonların genel kurulları iptal edilir diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Hakan Kibar / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Boksta seçimi durdurma kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER