BursasporCell taraftar hattı kullanıma sunuldu

BursasporCell taraftar hattı kullanıma sunuldu


BURSA (A.A) - Bursaspor ile Avea arasında yapılan anlaşmayla oluşturulan BursasporCell taraftar hattı, kullanıma sunuldu.
     Yeşil-beyazlı kulübe özel hat sağlanması kapsamında imzalanan protokolle hizmete sunulan hattın tanıtımı için, Bursasporlu futbolcular Sestak, Ferhat Kiraz, Aziz Eraltay ve Okan, Kent Meydanında bir stantta taraftarlarla bir araya geldi. Yoğun ilginin olduğu programda, taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirip imza aldı.
     Futbolculardan Ferhat Kiraz, taraftarın ilgisi karşısında çok mutlu olduklarını söyledi. Taraftarın her zaman bu ilgiyi gösterdiğini belirten Kiraz, Bursasporun büyüklüğüne yakışır şekilde BursasporCell hattını tanıttık. İnşallah biz de buna katkıda bulunabilirsek ne mutlu. Futbolcularla taraftarlar arasında güzel bir kaynaşma oldu. Sakatlığım nedeniyle uzun süredir forma giyemiyorum. Bu haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. Hafta sonu olmasa da önümüzdeki haftalarda forma giymeyi bekliyorum diye konuştu.
     Aziz Eraltay, Gaziantepspor maçı sonrası takımının oyuncularının bulunduğu otobüsün havaalanına giderken taşlanmasının sorulması üzerine, Maç sonrasında istenmeyen olaylar yaşandı. Takım otobüsümüz taşlandı. Beklemediğimiz bir olaydı. Kötü bir şey olmadı Allahtan. Masör ve tercüman arkadaşımız yaralandı. Kendim için bir şey söylemek gerekirse, Türk vatandaşlığına geçtim. Bu nedenle çok mutluyum. Bursaspor taraftarına hayranım. İlk maçta hep taraftarı izledim. Onların yardımıyla maçları kazanacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Semih Kır
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber BursasporCell taraftar hattı kullanıma sunuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER