El Ele Verdik Başardık 4 Yılda

El Ele Verdik Başardık 4 Yılda 400 Proje -Esenler Belediye Başkanı Göksu, göreve gelişinin dördüncü yılında, yaptıklarını ve ileriye yönelik projelerini anlattı


İSTANBUL (A.A) - Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, göreve gelişinin dördüncü yılında, yaptıklarını ve ileriye yönelik projelerini anlattı.
     Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre Merkezinde, El Ele Verdik Başardık 4 Yılda 400 Proje sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Göksu, görevi süresince Esenlerde yaşananları ve bundan sonra yaşanacakları anlatmak, hesap vermek üzere buraya geldiğini söyledi.
     Göksu, millete hesap verecek kadar cesur, yüzlerinin ak ve alınlarının açık olduğunu vurgulayarak, İşte biz nihai olarak, seçtiklerini denetleme yetkisi olan halkımızın hesap sorabilmesi için buradayız. Bu hesabı verirken asla gocunmuyoruz, mutlu oluyoruz dedi.
     Esenlerde yapılan çalışmaları anlatan Göksu, şunları kaydetti:
     Uyku demeden, gece demeden, birçok yakınımızı ihmal ederek aşkla yola düştük. Bir de baktık ki 4 yıl geçmiş. Çalışmalarımızın hepsini Allahın yardımıyla başarıyla bitirdik. Hatta seçimlerde söz verdiğimiz vaatleri bitirip, ötesine geçtik. Esenler, merkezde unutulmuş bir ilçeyken şimdi şehircilik adına sorulan her şeyin örneği olan bir ilçe konumuna yükseldi.
     Yaklaşık 2 bin ilçe sakininin konuk olduğu toplantıya, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, AK Parti İstanbul milletvekilleri Osman Aşkın Bak ve Türkan Dağoğlu, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Zülküf Atılgan katıldı.
    
     Muhabir: Halil Demir
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber El Ele Verdik Başardık 4 Yılda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER