Eller oyuncaksız projesi

Eller oyuncaksız projesi -Kayseride başlatılan projeyle öğrencilerin topladıkları oyuncaklar, Vanın Erciş ilçesindeki anaokuluna gönderilecek


KAYSERİ (A.A) - Kayseride bir lise tarafından başlatılan Eller oyuncaksız projesi ile öğrencilerin topladıkları oyuncaklar Vanın Erciş ilçesindeki anaokuluna gönderilecek.
     Kocasinan 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, 3 hafta önce başlattıkları projeyle çok sayıda oyuncak topladı.
     İkinci elin yanı sıra yenilerinin de yer aldığı oyuncaklar, Ercişe bağlı Yukarı Işıklı köyündeki Kadir-Rezzan Has İlkokuluna gönderilmek üzere paketlendi.
     Projenin danışman öğretmeni Mehmet Ünç AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul olarak milli birlik ve beraberlik projesi kapsamında böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi.
     Ercişte öğretmenlik yapan Kayserili Gamze Kılıç ile iletişime geçtiklerini belirten Ünç, Anaokulunun böyle bir ihtiyacı olduğunu öğrendik. Öğrencilerimizin ve velilerimizin de desteğiyle yüzlerce oyuncak topladık. Oyuncakların çocukların eline ulaşacak olması mutluluk verici diye konuştu.
     Okul Müdürü Mustafa Atçı ise, duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilere ve velilere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Eller oyuncaksız projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER