En Güzel Bahçe En Güzel Balkon

En Güzel Bahçe En Güzel Balkon yarışması sonuçlandı


ESKİŞEHİR (A.A) - Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl 3üncüsü düzenlenen En Güzel Bahçe En Güzel Balkon yarışması sonuçlandı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarışmada dereceye girenlerin, ödüllerini Tepebaşı Belediyesinde düzenlenen törenle aldıkları bildirildi. Törende konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataçın, dereceye girenleri kutlayarak, çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının üyelerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilen, yarışmacıların balkon ve bahçelerinin yerinde görülerek puanlandığını kaydetti.
     Yarışmanın jüri üyeleri, Anadolu Üniversitesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden Peyzaj Mimarı Ayşe Hayal Aksaş, Orman Toprak ve Ekoloji Araştırmaları Enstitüsü Müdürlüğünden Orman Yüksek Mühendisi Nejat Çelik, Peyzaj Mimarları Odası Eskişehir İl Temsilciliğinden Peyzaj Yüksek Mimarı Özge Işık, Peyzaj Mimarı Bengisu Biçer, Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden Peyzaj Yüksek Mimarı Özlem Durusudan oluştuğu belirtildi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber En Güzel Bahçe En Güzel Balkon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER