Enerji Hanım Konyada

Enerji Hanım Konyada -Programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızın eşi Selma Yıldız ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit de katıldı


KONYA (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Enerji Verimliliği Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen Enerji Hanım eğitim projesi toplantısı Konyada yapıldı.
     Bir otelde düzenlenen programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızın eşi Selma Yıldız, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit ve AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı katıldı.
     Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Türkiyenin son 10 yılda ekonomide çok büyük performans gösterdiğini söyledi.
     Enerji üretiminin önemli olduğunu ifade eden Öztürk, enerjiyi kullanabilmenin ve tüketebilmenin de üretim kadar önemli olduğunu belirtti.
     Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Genel Başkanı İbrahim Çağlar da Türkiyenin enerji tüketiminin her geçen gün arttığını vurguladı.
     Enerji verimliliği konusunda Türkiyede bilinç oluşturmanın peşinde olduklarını dile getiren Çağlar, kadınların evin ekonomisindeki önemine dikkati çekti.
     Enerji Hanım karakterini canlandıran tiyatro ve sinema oyuncusu Süeda Çil ise programa katılan kadınlara, evlerde enerjinin nasıl daha verimli kullanılabileceği konusunda bilgi verdi.
     Programın sonunda, projeye katılanlara çekilişle buzdolabı, çamaşır makinesi gibi elektrikli ev aletleri hediye edildi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat / Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Enerji Hanım Konyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER