Enerji Hanım Projesi

Enerji Hanım Projesi -AK Parti Kadın Kolları Başkanı Pakırtaşı: Programın amacı enerjiyi en çok kullanan biz kadınları eğitmek, verimlilik ve tasarruf konusunda bilgilendirmek


KAYSERİ (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı inisiyatifiyle enerji verimliliğinin sağlanması ve bireylere anlatılması amacıyla oluşturulan Enerji Hanım projesi kapsamında Kayseride toplantı düzenlenecek.
     AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, hafta sonu gerçekleştirilecek toplantı ile ilgili bilgi verdi.
     Cumartesi günü 11.00da Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilecek toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşitin de katılacağını söyledi.
     Projenin eğitim programı olduğunu belirten Pakırtaşı, Programın amacı enerjiyi en çok kullanan biz kadınları eğitmek, verimlilik ve tasarruf konusunda bilgilendirmek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız da projenin açılış programını Kayseride yapmak istedi. Bizde bundan büyük bir memnuniyet ve gurur duyduk. Aynı zamanda bu programa 14 ilden AK Parti Kadın teşkilatı üyeleri davetli. 400e yakın AK Parti il kadın kolları üyesi ile bu programı gerçekleştireceğiz. Programımıza bakanımız Taner Yıldız ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit ve birçok misafir katılacak. Tüm Kayserili hanımları programımıza davet ediyoruz şeklinde konuştu.
     Pakırtaşı, programa katılan bayanlara çekilişle buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon ve küçük ev aletleri hediye edileceğini söyledi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Enerji Hanım Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER