Evim Sensin filminin özel gösterimi yapıldı

Evim Sensin filminin özel gösterimi yapıldı -Başrol oyuncusu Fahriye Evcen: -Ben oyunculuk eğitimi almadım. Bu işteki tecrübemi gözlemlerle geliştirdim


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, Evim Sensin filminin özel gösterimi yapıldı.
     Fahriye Evcen, Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı filmin özel gösterimi öncesinde bir alışveriş merkezinde düzenlenen basın toplantısında, filme beklenen ilgiyi yakaladıklarını söyledi.
     Çekimler esnasında her sahnede heyecan yaşadığını ifade eden Evcen, rol aldığı sahneler için araştırmalar yaptığını ve uzmanlardan görüş aldığını belirtti.
     Evim Sensin filminin senaryosunun Güney Kore yapımı Hatırlanacak Bir Anı filmiyle benzerlik gösterdiğinin belirtilmesi üzerine Evcen, şunları kaydetti:
     Yapacağımız işin bir örneği olması bize fikir verdi. Ben o filmi de izledim. Dünya çapında çok ödül almış bir film. O film, bizim çektiğimizden daha ağır ve temposu düşük. Bizim ülkemize ve etnik yapımıza uygun bir hikayeydi. Bizi etkileyende bu oldu. Bizden sonra da diğer ülkelerden bu filmi yeniden çekmeyi düşünenler oldu.
    
     -Oyuncu olmak isteyenlere çağrı
    
     Eğitimin önemine değinen Evcen, oyuncu olmak isteyenlere eğitiminizi aksatmayın önerisinde bulundu. Almanyada sosyoloji bölümü okurken aldığı dizi teklifi sonrasında Türkiyeye yerleştiğini hatırlatan Evcen, eğitimine Türkiyede devam ettiğini söyledi.
     Şu anda tarih bölümünde okuduğunu dile getiren Evcen,Ben oyunculuk eğitimi almadım. Bu işteki tecrübemi gözlemlerle geliştirdim. Belki hiçbir zaman okuduğum işi yapmayacağım ama eğitim genel kültür için önemli dedi.
     Basın toplantısı sırasında hayranlarının ilgisiyle karşılaşan Evcen, toplantının ardından, özel gösterime katılarak filmi izledi.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Sevil Çelik
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Evim Sensin filminin özel gösterimi yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER