GAPSHOES Kış Fuarı açılacak

GAPSHOES Kış Fuarı açılacak -Akort Fuarcılık Genel Müdürü Akkaya: -GAPSHOES artık uluslar arası unvanı almaya hak kazandı. Gururluyuz, mutluyuz


GAZİANTEP (A.A) - GAPSHOES Kış 15. Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı, 5 Temmuz Perşembe günü Ortadoğu Fuar Merkezinde açılacak.
     Akort Fuarcılık Genel Müdürü Hülya Akkaya, yaptığı yazılı açıklamada, GAPSHOES Fuarının hızla büyüdüğünü ve sektörünün en önemli fuarları arasına girmeyi başardığını belirtti.
     GAPSHOES Fuarının yalnızca Türkiyeden değil pek çok yabancı ülkeden de yoğun şekilde ziyaretçi aldığını, başta Ortadoğu ülkelerinden olmak üzere Avrupadan, Rusyadan, Türk Cumhuriyetlerinden çok sayıda profesyonelin fuarı takip ettiğini ifade eden Akkaya, şunları kaydetti:
     GAPSHOES artık uluslararası unvanı almaya hak kazandı. Gururluyuz, mutluyuz. Gaziantepte fuarcılığın gelişmesine ve bu noktalara gelmesine katkı sağlamış olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Marka Şehir Gaziantepin, uluslar arası GAPSHOES Fuarını daha iyi noktalara taşımak için siz değerli sektör temsilcilerimizle işbirliği içerisinde çalışmaya yılmadan devam edeceğiz. İlk fuardan bugüne desteklerini esirgemeyen stratejik partnerimiz Gaziantep Sanayi Odası Başkanı ve yönetimine, KOSGEBe, Gaziantep Ticaret Odasına (GTO), Gaziantep Kunduracılar Odasına, kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.
     Ayakkabı ve terlik sektörünün geleneksel buluşma noktası olan GAPSHOES Kış Fuarının kapılarını 15inci kez açacağını ifade eden Akkaya, başta Gaziantep olmak üzere, Kayseri, Antakya, Konya, İstanbul, Kahramanmaraş, Adana, Malatya, Şanlıurfa olmak üzere birçok ilden 150ye yakın firmanın fuarda yeni tasarımlarını ve ürünlerini sergileyeceklerini duyurdu.
     Akkaya, Merdane, zenne, spor ayakkabılar, poliüretan terlikler, makine, taban ve aksesuar, kimyasallar ve yan sanayi ürünlerinin sergileneceği GAPSHOES, kış modasına damgasını vuracak. 4 gün süresince ziyarete açık olacak fuara yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda profesyonel ziyaretçi bekleniyor. KOSGEB Gaziantep Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaziantep Ayakkabıcılar Odası ve bu önemli fuara destekleriyle güç katan kuruluşlardan oldular. Türkiye ve Ortadoğunun sektöründe en etkili fuarlarından biri olan GAPSHOES Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarının katılımcı ve ziyaretçiler için yine oldukça verimli geçmesi bekleniyor dedi.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber GAPSHOES Kış Fuarı açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER