Gazi polis için cenaze töreni

Gazi polis için cenaze töreni -2002 yılında Ağrıda görev yaptığı sırada yaralanan ve gazi ünvanı alan polis memuru Fethi Topaloğlu, Gaziantepte kalp krizi sonucu hayatını kaybetti -Polis memuru için memleketi Osmaniyede cenaze


OSMANİYE (A.A) - Ağrıda 2002 yılında görev yaptığı sırada yaralanan ve gazi ünvanı alan polis memuru Fethi Topaloğlu, Gaziantepte kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Gazi polis memleketi Osmaniyede düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.
     Enfeksiyona bağlı kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü Gaziantepteki özel bir hastanede hayatını kaybeden Topaloğlunun Türk bayrağına sarılı cenazesi, Osmaniye Devlet Hastanesi morgundan alınarak önce Devlet Bahçeli Bulvarındaki evine, daha sonra ise cenaze namazının kılınacağı Enverul Hamit Camisine götürüldü.
     Topaloğlunun cenazesi kılınan namazın ardından Osmaniye Asri Mezarlığında toprağa verildi.
     Cenaze törenine, Topaloğlunun ailesi, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Garnizon Komutanı Muharebe Kurmay Albay Ersin Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan ve polis memurları katıldı.
     Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen 26 yıllık polis memuru Topaloğlunun, 2002 yılında Ağrıda özel harekat olarak görev yaptığı sırada, terör örgütü ile girilen silahlı çatışmada yaralanarak gazi unvanı aldığı ve vazife malulü olarak hizmete devam ettiği belirtildi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Gazi polis için cenaze töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER