Gelişen Türkiyede KOSGEB Misyonu konulu konferans

Gelişen Türkiyede KOSGEB Misyonu konulu konferans -KOSGEB Başkanı Kaplan: KOSGEB amaç değil araç olmalı (Fotoğraflı- Görüntülü)


DENİZLİ (A.A) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Mustafa Kaplan, KOSGEBin işletmeler için amaç değil, araç olması gerektiğini söyledi.
     Kaplan, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen Gelişen Türkiyede KOSGEB Misyonu konulu konferansta, artık hedefi olan, kendisini yarınlarda daha iyi konumlandırmak isteyen işletmelere bir araç halinde desteklerini sunacaklarını belirtti.
     Yeni dönemde, özellikle destek alma anlayışında eski algıların değiştirilmesi gerektiğini ifade eden Kaplan, İşletmelerimiz hedeflerini kendileri koymalı. KOSGEB de buna katkı sağlayan destek olan bir tarafta olmalıdır. KOSGEB amaç değil araç olmalı dedi.
     Kaplan, sözlerini şöyle sürdürdü:
     İşletmelerimizin, iş dünyamızın akışında, seyrinde bazı konuları ihmal ettiğimizi görüyoruz. KOSGEB olarak bu konulara ve ekonominin yeni kavramlarına işletmelerimizin dikkatini çekmek istiyoruz. Bizler bu büyük fotoğrafta sizlerin de yerinizi almanızı istiyoruz. Gelişen fotoğraf gelişen Türkiyedir. Ve gelişen Türkiyede gelişen KOBİlerimiz, gelişen girişimcilerimiz olarak yerinizi almanızı istiyoruz. Hatta rakiplerinize göre, daha farkında olarak bazı şeyleri yaparsanız daha fazla gelişme imkanınız var.
     Konferansın ardından Denizlide Girişimcilik Kursuna katılanlara sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Sebahattin Zeyrek/ Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Gelişen Türkiyede KOSGEB Misyonu konulu konferans Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER