Gölpazarı Gecesi etkinliği yapıldı

Gölpazarı Gecesi etkinliği yapıldı


BİLECİK (A.A) - Gölpazarını Tanıtma ve Kültür Derneğince Gölpazarı Gecesi etkinliği yapıldı.
     Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pamukcuoğlu Kültür Merkezindeki etkinlikte, Bilecikin ilçeleriyle bir bütün olduğunu belirterek, Her bölgemizin kendine özgü değeri ve önemi var. Belediye olarak nerede Bilecikli varsa orada olmak ve onların hizmetkarı olmak öncelikli görevimizdir dedi.
     Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı da her platformda Gölpazarlı kimliğiyle bir araya gelebilmeleri halinde bu tür etkinlikler büyüyerek devam edeceğini söyledi.
     Önemli kademelerde görev yapan hemşehrilerinin hiçbir zaman ilçelerini unutmadığını belirten Kazıcı, Yerel yöneticiler olarak hedefimiz, onlarla ilçemizi büyütmek ve vatandaşımızın refahını artırmaktır diye konuştu.
     Dernek Başkanı Mehmet Ergün ise kendilerini bir araya getiren unsurun, hemşehrilik duvarlarıyla kurdukları dernek olduğunu bildirdi.
     Derneklerin, insanlarla yöneticiler arasında köprü olduğunu dile getiren Ergün, şunları kaydetti:
     Sizlerle birlikte derneğimizi etkin, aktif ve adından söz ettiren bir dernek haline getirmek istiyoruz. Birlikte yapacağız, sizin sesiniz ve temsilciniz olacağız. İnsanların birbirlerine olan ihtiyaçları ve memnuniyetinin giderilmesi için derneklerin, üyeleri ile yöneticiler arasında köprü kuran kuruluşlar olması yanında bir de gizli sancıları vardır. Her insan her sıkıntısını paylaşamaz ve bu sıkıntı altında ezilip gider. Her türlü sıkıntıda gücümüz nispetinde hemşehrilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Bunun tek bir ilacı vardır; o da birlik, beraberlik, kardeşlik ve sevgidir. Derneğimiz, her birimizin evindeki bir odasıdır.
     Derneğe maddi ve manevi destekte bulunanlara plaket verilmesi, Gölpazarlı sanatçı Fahrettin Şahinin konseri ve hediye çekilişine yer verilen etkinliğe, Merkez Valisi Kazım Esen, Ankara Bilecikliler Derneği Başkanı Üzeyir Yıldırım, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Gölpazarı Gecesi etkinliği yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER