Gönül Elçileri Projesi

Gönül Elçileri Projesi -Ordu Valisi Düzgün: Gönül Elçileri Projesinde, Ordu 2 bin 697 Gönül Elçisi ile ilk sıralarda yer alıyor


ORDU (A.A) - Ordu Valisi Orhan Düzgün, Gönül Elçileri Projesinde, Ordunun 2 bin 697 Gönül Elçisi ile ilk sıralarda yer aldığını bildirdi.
     Vali Düzgün, yaptığı yazılı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca 19 Aralık 2012 tarihinde hayata geçirilen Gönül Elçileri Projesinin Orduda başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ve projeye yoğun ilginin olduğunu belirtti.
     Gönül Elçileri Projesine özellikle ilçelerde yapılan başvuruların dikkat çekici olduğunu ifade eden Düzgün, şunları kaydetti:
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Sayın Başbakanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin himayesinde yürütülen Gönül Elçileri Projesi kapsamında ilçelerimizde toplantılar devam ediyor. Proje ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının artırılması, insan kaynağının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır. Başlatılan ve yürütülmekte olan bu projede, Orduda en gönüllü ilçeler İkizce, Gölköy ve Kumru olmuştur. Gönül Elçileri Projesinde Ordu 2 bin 697 Gönül Elçisi ile ilk sıralarda yer almaktadır. Sosyal projelere her zaman önem veren kadirşinas Ordulular, Gönül Elçileri Projesine de gönülden katılarak, Ordunun bu alandaki farkını bir kez daha ortaya koymuştur. Projeyi gönülden yürüten Kaymakamlarımıza da teşekkür ediyorum.
     Vali Düzgün, Gönül Elçileri Projesine İkizcede 483, Gölköy 403, Kumru 370, Ünye 285, Çaybaşı 217, Aybastı 190, Korgan 174, Akkuş 143 ve Ulubeyde ise 140 kişinin başvurduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER