Gönül Elçileri Projesi tanıtımı

Gönül Elçileri Projesi tanıtımı


KARABÜK (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın öncülüğünde başlatılan Gönül Elçileri Projesinin tanıtımı Karabükün Eskipazar ilçesinde yapıldı.
     Eskipazar Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, Karabük Valisi İzzettin Küçükün eşi Ayşe Küçük, Eskipazar Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu ve eşi Yasemin Kadıoğlu, Belediye Başkan Vekili İdris Örenbaşı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle davetliler katıldı.
     Ayşe Küçük, tanıtımda yaptığı konuşmada, gönüllü olmanın Türk kültüründe geçmişten bu yana var olduğunu söyledi.
     Bu kültürün son zamanlarda unutulmaya yüz tuttuğuna işaret eden Küçük, şöyle konuştu:
     Bu nedenle böyle güzel bir projenin başlatılmış olması oldukça sevindiricidir. Proje ile toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amaçlanıyor. Yaşlıya, özürlüye, kadına, yetime ve öksüz çocuklarla toplumun her alanındaki dezavantajlı insana bir şefkat eli uzatmayı hedefleyen bu proje, böylesi yararlı hizmetlerin sunulmasına olanak sağlamaktadır.
    
     Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi tanıtımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER