Güvenli Yolculuk projesi

Güvenli Yolculuk projesi -Projeyle trafik kazalarının asgari seviyeye düşürülmesi amaçlanıyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Gaziantep Şubesi Başkanlığı işbirliğiyle uygulanan Güvenli Yolculuk projesiyle, trafik kazalarının asgari seviyeye düşürülmesi amaçlanıyor.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında, toplu taşıma araçlarını kullanan yolcuların bilinçlendirilmesi, sürücülerin trafik kurallarına uymalarını sağlayarak meydana gelebilecek kazalarda telafisi imkansız zararların önlenmesi ve sürücülere dikkat etmeleri gereken kuralların yeniden hatırlatılması hedefleniyor.
     Açıklamada görüşüne yer verilen Emniyet Müdürü Ömer Aydın, proje vesilesiyle yolcuların kural ve kaidelere daha çok riayet etmelerinin sağlanacağını belirtti. Giderek artan yaya ve yolcu sayısının trafik yoğunluğunu etkilediğini, bu ve benzer projeler ile vatandaşların bilgilendirilerek trafik polisinin yükünün daha da azalacağını bildiren Aydın, Gaziantepin trafik konusunda daha güvenli bir şehir haline geleceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Güvenli Yolculuk projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER