Hizmet Yerinde Görülür gezileri başlatıldı

Hizmet Yerinde Görülür gezileri başlatıldı


İSTANBUL (A.A) - Gaziosmanpaşa Belediyesi, gerçekleştirilen projelerin vatandaşlarca incelenebilmesine olanak sağlayacak Hizmet Yerinde Görülür gezilerini başlattı.
     Gaziosmanpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin yaptığı hizmetleri, Gaziosmanpaşalıların inceleyebilmesi için başlatılan geziler için internet üzerinden rezervasyon yaptırılabiliyor.
     Vatandaşlar, Hizmet Yerinde Görülür gezilerinde, Aile Danışma Merkezi Projesinden, okullara yaptırılan ek derslik binaları ve spor salonlarına, kadınlara yönelik yapılan Keçesuyu Tesislerinden, yeni yapılan ve yeniden düzenlenen parklara kadar tüm çalışmaları yerinde görüp inceleme fırsatı bulacak.
     Gezilere katılan vatandaşlar, ilçede 393 hektarlık alanda gerçekleştirilen kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirilecek.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, 2013 yılının özellikle kentsel dönüşümde zirve yapacağı ilçemizde, vatandaşlarımızın hem dönüşüm çalışmalarımız hem de diğer tüm projelerimiz hakkında yerinde bilgi sahibi olabilmeleri amacıyla gezilerimizi başlattık. Şeffaf belediyecilik anlayışından hareketle tüm vatandaşlarımızı gezilerimize katılıp hizmetlerimizi yerinde görmeye davet ediyorum ifadelerini kullandı.
     Geziler her hafta Salı ve Perşembe günü yapılacak.
    
     Muhabir: İstanbul
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Hizmet Yerinde Görülür gezileri başlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER