Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme

Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi inşaatı başladı


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezinin inşaatına başlandı.
     İzmit Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Cephanelik bölgesinde yapılacak olan merkez için yapılan ihaleyi kazanan şirkete yer tesliminin gerçekleştirildiği belirtilerek, inşaatın 365 günde tamamlanmasının planlandığı kaydedildi.
     İlgili firmanın merkezle inşaat çalışmalarına başladığı ifade edilen açıklamada, 40 dönüm arazi üzerine yapılacak olan merkezin, kendi alanında dünyanın en modern tesisi olacağı bildirildi.
     Merkezin Türkiyede ilk olma özelliği taşıdığı belirtilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
     Bu merkezde kadınlar için okuma yazma, bilgisayar, yabancı dil, ahşap boyama, aşçılık, halk oyunları, diksiyon, tiyatro, takı tasarım, resim, kuaförlük, müzik, yoga ve cilt bakımı eğitim ile çeşitli hizmetler sunulacak. Merkezde, 24 adet atölye, fitness salonu, havuz, sauna, kafeterya, spor salonu, konferans salonu, psikolojik danışmanlık birimi, üreme sağlığı merkezi ve sergi alanları yer alacak. Projeyi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da destekliyor.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER