Karaköprü Spor Şöleni başladı

Karaköprü Spor Şöleni başladı


ŞANLIURFA (A.A) - Karaköprü Belediyesince bu yıl ikincisi düzenlenen Karaköprü Spor Şöleni törenle başladı.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre basketbol, voleybol ve futbol gibi çeşitli dallarda, toplam 24 ilköğretim ve lise okullundan yaklaşık 370 öğrencinin katıldığı şölende 37 takım yarışacak.
     Vali Celalettin Güvenç, etkinlikteki konuşmasında, gençlerin iyi bir şekilde yetişmesi için her türlü çabayı gösterdiklerini belirterek, etkinliğe organize edenlere teşekkür etti.
     İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ise bu tür etkinliklerin gençler arasında birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirtti.
     Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, beldede bu yıl ikincisini düzenledikleri spor şölenin amacının öğrencileri ve çocukları dostluk ve centilmenlik içerisinde bir araya getirerek onların kaynaşmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.
     Konuşmaların ardından Özel Birikim Lisesi ile Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi arasında oynan maçın başlama vuruşunu Vali Güvenç ve Çiftçi yaptı.
     Etkinliğe İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Karaköprü Spor Şöleni başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER