Karesi Umut Ateşi Projesi meyvelerini vermeye

Karesi Umut Ateşi Projesi meyvelerini vermeye başladı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünün çocukları ve gençleri olumsuz koşullardan korumak amacıyla gerçekleştirdiği Karesi Umut Ateşi Projesi meyvelerini vermeye başladı.
     Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın, üç aşama halinde gerçekleştirdikleri proje kapsamında çok sayıda gencin suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunduğunu ve meslek sahibi olduklarını belirtti.
     Bu proje kapsamında Doğuş Çekmeoğlu, verilen eğitimler neticesinde Balıkesir Kadriye-Kemal Gürel Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü yetenek sınavını kazandığını dile getiren Aydın, Projemiz, her yıl Balıkesir Kadriye-Kemal Gürel Anadolu Güzel Sanatlar Lisesine öğrenci gönderme başarısı göstermektedir. Doğuşun göstermiş olduğu başarı, diğer arkadaşlarına da örnek olacağını ve yaşadığı çevredeki gençlerin gelecekte rol model olarak kendisini takip edeceklerini düşünüyorum. Öğrencilerin yetişmesinde bilgilerini ve emeğini esirgemeyen hocalarımıza teşekkür ediyorum dedi.
     Projeye destek veren Balıkesir Valisi Yılmaz Arslana teşekkür eden Aydın, Doğuş Çekmeoğluna da başarısından dolayı hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Cem Şan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Karesi Umut Ateşi Projesi meyvelerini vermeye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER