Kelebeğin Rüyası filminin Zonguldak galası yapıldı

Kelebeğin Rüyası filminin Zonguldak galası yapıldı -Yönetmen Yılmaz Erdoğan ve oyuncular, filmin Zonguldak galasında yoğun ilgiyle karşılaştı


ZONGULDAK (A.A) - Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğanın yaptığı Kelebeğin Rüyası adlı filmin Zonguldak galası yapıldı.
     Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde bulunan Prestij sinemasındaki galaya, Yılmaz Erdoğanın yanı sıra oyuncular Belçim Bilgin ve Mert Fırat geldi. Erdoğan ve oyuncular hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
     Yılmaz Erdoğan ve oyuncular yoğun ilgi dolayısıyla zaman zaman zor anlar yaşadı.
     Gala öncesi Yılmaz Erdoğan, hayranlarına hitaben yaptığı konuşmada, 4 yıl önce Zonguldaka geldiğini ve kente geldiğinde filmin projesinden kimsenin haberinin olmadığını söyledi.
     Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesini ziyaret ettiğinde Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslunun yaşamını konu alan filmi yapmak üzere projesi olduğunu ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:
     Filmin yapımında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Sizler de filmin oyuncularısınız. Bu film bizim ve Zonguldak için önemli. Filmi kente getirdiğimiz için mutluyuz. Size Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslunun selamlarını getirdim. Burada bir anımız var. Ekibimizden bir arkadaş berbere tıraş olmayı gitmiş. Berbere para ödemek istemiş. Demiş ki siz Rüştünün arkadaşısınız biz sizden para almayız. Zonguldakı sadece madenle değil sizin şairlerinizle anlatmaya çalıştık.
     Belçim Bilgin ise her şeyin başladığı yerde olduklarını belirterek, Filmi burada çekerken sizlerle birlikte olmak şahaneydi. Bizimle her göz göze geldiğinizde sevginizle bizim yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz. Şimdi de öyle yapıyorsunuz dedi.
     Mert Fırat da Zonguldak halkının filmin en başından bu yana desteğini esirgemediğini vurgulayarak, Rüştü Onurla tanışmamıza vesile olduğunuz için teşekkürler. Yılmaz Erdoğan sayesinde Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu yeniden tanıştı. Bu filmin serüveni ülke sınırlarını aştı. Film sayesinde Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Usluyu herkes tanıyor diye konuştu.
     Yılmaz Erdoğan ve oyuncular Belçim Bilgin ve Mert Fırat daha sonra vatandaşlarla filmi izledi.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kelebeğin Rüyası filminin Zonguldak galası yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER