Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Ereğlide 3 çocuk, ayakkabı boyacılığında kazandıkları parayı bağışlayarak kampanyaya destek verdi


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakın Ereğli ilçesinde, 3 çocuk, ayakkabı boyacılığından kazandıkları parayı bağışlayarak kampanyaya destek verdi.
     İlçede eğitim öğretime ara verilmesinin ardından Kavaklık mahallesinde oturan Bayram (15), Volkan (17) ve Ferat Kanyılmaz (13), Suriyelilere destek olmak için başlatılan kampanyaya katılma kararı alarak ayakkabı boyacılığından 1 günde kazandıkları parayı kampanyaya bağışladı.
     Çarşı merkezinde ayakkabı boyacılığı yapan kardeşler, ellerinde Suriye halkının yaşadığı acıları gösteren resimleri de göstererek, Lütfen gelin Suriye halkına siz de yardım edin ayakkabı boyalarından alacağımız paraların tamamını Suriye halkına göndereceğiz dedi.
     Bayram Kanyılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arkadaşlarıyla toplanarak ayakkabı boyacılığından kazandıkları parayı Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyasına bağışlama kararı aldıklarını söyledi.
     Kendilerinin karnının tok olduğunu, ısınacak battaniye ve yorganları olduğunu ifade eden Kanyılmaz, Allah razı olsun devletimiz çok iyi. Biz şimdi arkadaşlarla karar aldık. Boyadığımız ayakkabılarının paralarını Ereğlide Suriye halkı için açılan kampanyaya bağışlayacağız. Çocukların ve ailelerinin haline çok üzülüyoruz dedi.
     Kanyılmaz ve arkadaşları, boyadıkları ayakkabılardan elde ettikleri 100 lirayı Suriye halkına gönderilmek üzere Ali Molla Camisinde açılan yardım çadırına giderek teslim etti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER