Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye -Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi gönüllüleri, Suriyeden Türkiyeye sığınan mültecileri ziyaret etti


BURSA (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi yetkilileri ve gönüllüleri, Suriyedeki iç savaştan kaçıp Türkiyeye sığınan mültecileri ziyaret etti.
     Urfa, Harran ve Akçakaleye gerçekleştirilen ziyaretlerde Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi, ve Bursadaki özel bir ilköğretim okulunun öğrenci ve velileri, ihtiyaç sahibi ailelerle görüştü. Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında, yanlarında götürdükleri hediyeleri ihtiyaç sahiplerine veren öğrenci ve veliler, ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşadı.
     Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi yetkilisi Ayşe Durmaz, yaptığı açıklamada, özellikle okulların yaptığı yardımların büyük önem taşıdığını belirterek, şöyle konuştu:
     Başlattığımız ilk kampanyada 3 yardım tırını Suriye sınırındaki mülteci kardeşlerimize yolladık. O kampanyada okulların büyük desteği oldu. Şimdi ikinci kampanyamızı gerçekleştireceğiz. Yaptığımız gezide gönüllülerimizle oradaki durumu paylaşacak pek çok anekdot yaşadık. Gönüllülerimiz oradaki kötü şartlara bizzat yerinde yaşayarak şahit oldu. Bu yüzden yeni kampanyada hep birlikte daha çok çalışacağız. Kimse Yok Mu Derneği olarak yardımların artarak devam edeceğine inanıyoruz.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER