Kupa Yolunda Bütün Bursaya Forma kampanyası

Kupa Yolunda Bütün Bursaya Forma kampanyası


BURSA (A.A) - Bursasporun Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinde, Bursastore mağazalarında, Kupa Yolunda Bütün Bursaya Forma adı altında kampanya başlatıldığı bildirildi.
     Bursasporun internet sitesinde yer alan açıklamada, Şampiyon İndirim kampanyasının ardından yeni bir kampanyanın hayata geçirildiği belirtildi.
     Tüm forma modellerinde uygulanacak indirim kampanyasının, bugün tüm Bursastore mağazaları ve online alışveriş noktası www.bursastore.com adresinde olacağı ifade edildi.
     Kulübün Bursastore mağazalarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Selçuk Eren, şunları kaydetti:
     Geçtiğimiz haftalarda başlattığımız Şampiyon İndirim kampanyasına taraftarlarımız yoğun ilgi gösterdi. Biz de taraftarlarımıza bu ilgiden dolayı teşekkür etmek adına yeni bir kampanya başlattık. Türkiye Kupası final müsabakasında takımımıza destek yolunda 7den 70e bütün taraftarlarımızı forma sahibi yapıp final öncesi şampiyon ruhu tekrar canlandırmak adına Kupa Yolunda Bütün Bursaya Forma sloganı ile bu kampanyayı başlattık. Zorlu final maçı öncesi kulübümüze destek adına tüm taraftarlarımızı kampanyaya davet ediyoruz.
     (ZAK-DOĞ)
<< Önceki Haber Kupa Yolunda Bütün Bursaya Forma kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER