Mahallede şenlik var başladı

Mahallede şenlik var başladı


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mahallede Şenlik Var programı Yeşilkent Toki konutlarında başladı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre,Ramazan etkinliklerini ilçe geneline yaymak için yeni bir uygulama başlatan Şahinbey Belediyesi, mahallede şenlik var programı ile Ramazan ayı boyunca hafta içi iftar sonrası 10 mahallede ramazan etkinliği düzenleyeceği belirtildi.
     Ramazan etkinliklerini ilçe geneline yaymak için organize edilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programlarda ortaoyunu, Hacivat- Karagöz, komedi dans üçlüsü ve arap bacı tiplemesi gösterileri yapılacağı ifade edildi.
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeşilkent Toki konutlarında oturan vatandaşlarla sohbetinde şunları belirtti:
     Burada bulunan park alanın hızlı bir şekilde yapımını tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağız. Burada ayrıca bir de cami yapılacak olup, geçen yıl olduğu gibi bu yılda tüm ailelerimiz için hazırladığımız gıda paketlerini evlerinize teslim edeceğiz. Amacımız sizlerin burada mutlu huzurlu bir şekilde yaşamanızı sağlamaktır. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum.
     Yeşilkent 1+1 Toki konutlarında başlayan etkinlik sırasıyla Beydilli Hatice Belgin Sosyal Tesisi yanı, Dumlupınar Sosyal Tesisi yanı, Ocaklar Sosyal Tesisi yanı, Türktepe Sosyal Tesisi yanı, Akdere Parkı, Kurbanbaba Parkı, Serinevler Sosyal tesisi yanı, Boyacı Sosyal Tesisi yanı ve Yukarıbayır Mahallelerinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içinde yapılacak. Ramazan etkinlikleri hafta sonu Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları ise Şahinbey Parkında devam edeceği açıklandı.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Mahallede şenlik var başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER