Mavi Kapak Toplama Kampanyası

Mavi Kapak Toplama Kampanyası -Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanyada iki kardeş 500 adet kapak topladı


BARTIN (A.A) - Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan Mavi Kapak Toplama Kampanyası kapsamında 6 ve 4 yaşlarındaki iki kardeş, topladıkları 500 adet kapağı yetkililere teslim etti.
     Emniyet Müdürlüğü tarafından Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır sloganıyla, tekerlekli sandalye temini için başlatılan kampanyaya, Zeynep İrem (6) ve Nil Aslı Karakavuz (4) isimli iki kardeş, topladıkları 500 kapakla destek verdi.
     Zeynep İrem, kapakların teslimi töreninde yaptığı konuşmada, yaklaşık bir ay önce kapak toplamaya başladıklarını belirterek, mahallelerinde ve çarşıda gezdikleri süre içerisinde gördükleri her kapağı aldıklarını, yakınlarının da kendilerine destek verdiğini söyledi.
     Bundan sonrada kapak toplamayı sürdüreceklerini aktaran Zeynep İrem, Kardeşimle topladığımız kapakları bugün polis ağabey ve ablalarımıza teslim ediyoruz. Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli büyüklerimizin ve kardeşlerimizin en kısa sürede sandalyelerine kavuşmalarını istiyoruz. Herkesin kapak toplama kampanyasına destek vermesini bekliyoruz dedi.
     Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, şubat ayında başlayan kampanya kapsamında bugüne kadar yaklaşık bir milyon adet kapak toplanırken, kapaklar karşılığında anlaşmalı kuruluşlardan ve hibe eden yardımsever vatandaşlardan toplam 92 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Mavi Kapak Toplama Kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER