Miniasim projesi

Miniasim projesi -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: İlimizi daha modern, güzel ve estetik bir görünüme kavuşturmak için hazırladığımız Miniasim projesini hayata geçirdik


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhaneyi daha modern, güzel ve estetik bir görünüme kavuşturmak için hazırlanan Miniasim projesini hayata geçirdiklerini söyledi.
     Canlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına (DOKA) sundukları yaklaşık 500 bin liralık Miniasim projesinin kabul edildiğini belirtti.
     Gümüşhaneyi daha modern, güzel ve estetik bir görünüme kavuşturmak için hazırlanan Miniasim projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Canlı, şunları söyledi:
     Emniyet Müdürlüğü yanındaki kayalık alan kent merkezinde çirkin görüntü oluşturuyordu. Projemiz ile ilgili alan daha estetik bir görünüm kazanacaktır. Yapımına başlanılan bu proje ile Gümüşhanemize daha güzel bir görünüm katacağız. Emniyet Müdürlüğü yanındaki kayalık alanın gerekli düzenlemesini yaparak hayata geçireceğimiz bu projemizle mevcut alanın çehresini değiştirerek şehrimize değer katmayı amaçlıyoruz. Bu şelale projesi, herkesin gidip vakit geçirebileceği oturma alanlarına sahip olarak tasarlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Tüm hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun.
     Karaer Mahallesi ve Fuadiye Caddesinde başlatılan yol yapım ve çevre düzenlemesi çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Canlı, Fuadiye Caddesi girişinden başlayarak İmamoğlu Sokak başlangıcına kadar devam edecek yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarımız süresince trafiğe kapalı olan bu alanda vatandaşlarımızdan sabır ve hassasiyet bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER