One Nation Cup 2013 İzmirde yapılacak

One Nation Cup 2013 İzmirde yapılacak -İzmir, 15 yaş altı genç futbolcuların forma giydiği ve spor yoluyla sınırların aşılmasının hedeflendiği turnuvaya evsahipliği yapacak


İZMİR (A.A) - İzmir, 15 yaşaltı genç futbolcuların forma giydiği ve spor yoluyla sınırların aşılmasının hedeflendiği One Nation Cup 2013e evsahipliği yapacak.
     İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, fikir babalığını Alman futbolunun önemli isimlerinden Marco Bodenin yaptığı One Nation Cup Futbol Turnuvası, 2013 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesinin evsahipliğinde gerçekleştirilecek.
     Türkiyeyi ilk turnuvadan bu yana temsil eden ve katıldığı üç turnuvada iki kez Türkiyeye şampiyonluk kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, One Nation Cup 2013 iyi niyet anlaşmasını organizasyon yetkilileri ile karşılıklı olarak imzaladı.
     İmza törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serpil Baran ve organizasyonu düzenleyen Sportgarten Derneği Başkanı Hanns-Ulrich Bardenin yanı sıra Werder Bremenin eski futbolcusu ve Alman futbolunun önemli isimlerinden Marco Bode de katıldı.
     İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serpil Baran, turnuvanın doğduğu kent olan Bremen ile İzmirin aynı zamanda kardeş şehirler olduğunu, bu organizasyon sayesinde iki şehir arasındaki işbirliği ve dostluğun daha da pekişeceğine inandığını belirtti.
     Hanns-Ulrich Barde ise ilk kez 15 yıl önce geldiği İzmiri bu gelişinde çok daha değişmiş ve güzelleşmiş bulduğunu belirterek, açıklamada, İzmir ilk düzenlediğimiz kupaya katıldığı için çok sevinmiştik. Şimdi 2013 yılındaki kupanın evsahipliğini yapacağı için daha da mutluyuz ifadelerine yer verdi.
     2006 ve 2011 yıllarında Almanyada, 2008 yılında Güney Afrika Cumhuriyetinde düzenlenen One Nation Cupun dördüncüsü İzmirde 19-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber One Nation Cup 2013 İzmirde yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER