Ramazan paketleri iftar sofralarını şenlendirecek

Ramazan paketleri iftar sofralarını şenlendirecek -Alışveriş merkezlerinde ve hipermarketlerde çeşitli fiyat alternatifleriyle satışa sunulan Ramazan paketleri, tüketicilere ucuz alışveriş imkanı sunuyor


SAKARYA (A.A) - Enes Duran - Alışveriş merkezlerinde ve hipermarketlerde çeşitli fiyat alternatifleriyle satışa sunulan Ramazan paketleri, tüketicilere ucuz alışveriş imkanı sunuyor.
     Ramazan ayının yaklaşmasıyla Türkiyede çok sayıda şubesi bulunan AVM ve hipermarketler, tüketiciler için Ramazan paketleri hazırladı. Çeşitli fiyat alternatifleriyle satışa sunulan gıda paketleri, bakliyattan sıvı yağa, hazır çorbadan çaya kadar, tüketicilere mutfakta ihtiyaç duyabilecekleri gıda maddelerini sunuyor.
     Gıda paketleri, ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyen hayırseverlere de çeşitli kolaylıklar sağlıyor.
    
     -Paketlerin fiyatı 20 liradan başlıyor-
    
     Türkiyede 8 bin çalışanı ve 243 mağazasıyla hiper ve süpermarket formatlarında faaliyet gösteren Carrefour, Ramazan ayında tüketiciler için 4 fiyat alternatifi bulunan gıda paketleri sunuyor. Yüzde 15 ile 40 arasında değişen oranlarda fiyat avantajı sağladığı belirtilen gıda paketlerinden klasik Ramazan kolisi 19,90 liradan tüketicilere sunuluyor.
     Klasik Ramazan kolisinde 1 kilo un, 1 paket tuz, 2 hazır çorba, 1 paket bulyon, 1 paket makarna, 1 domates salçası, 400 gram zeytin, 750 gram küp şeker, 300 gram reçel, yarım kilo çay, 1 kilo pirinç, 1 kilo bulgur ve 1 litre sıvı yağ olmak üzere 13 çeşit ürün bulunuyor.
     Klasik Ramazan kolisine göre daha fazla çeşit içeren Carrefour Ramazan kolisi ise 29,90, süper Ramazan kolisi 39,90 ve mega Ramazan kolisi 49,90 liradan satışa sunuluyor.
     191 mağazayla faaliyet gösteren Kiler Markette ise bolluk paketi 19,90 liradan, ikram paketi 29,90 liradan satılıyor.
     Bolluk paketinde 1 litre sıvı yağ, 1 kilo pirinç, yarım kilo mercimek, yarım kilo kuru fasulye, 1 paket makarna, 1 kilo un, 430 gram salça, yarım kilo çay, 750 gram şeker, 1 hazır çorba, 300 gram reçel, 1 litre limonata ve 1 paket puding yer alıyor.
    
     -Hayırseverler için büyük kolaylık-
    
     Türkiye genelinde 1340 mağazası bulunan A101 marketlerinde ise ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyen hayırseverler için 25er liralık alışveriş çekleri satılıyor.
     Mağazalarda başlatılan uygulamayla hayırseverler satın aldıkları alışveriş çeklerini ihtiyaç sahiplerine veriyor ve ihtiyaç sahipleri de çeklerle alışveriş yapıyor.
    
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ramazan paketleri iftar sofralarını şenlendirecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER