Sağlık Hizmetleri Olağan Değerlendirme toplantısı

Sağlık Hizmetleri Olağan Değerlendirme toplantısı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlunun başkanlığında, Sağlık Hizmetleri Olağan Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
     Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı merkez ve ilçe hastaneleri yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan Genel Sekreter Erenoğlu, toplantının amacının, Afyonkarahisarda sağlık hizmeti veren devlet hastanelerinin aylık olarak gerçekleştirdikleri iyileştirmeler, tamamlanamayan eksiklikler ile planlanan çalışmaları hep birlikte gözden geçirmek ve değerlendirmek olduğunu ifade etti.
     Erenoğlu, bütün yöneticilerin katıldığı toplantılarda özellikle kurumların birbirlerini eleştirmelerine ve öneri sunmalarına önem verdiklerini kaydetti.
     Kısa süre içinde Genel Sekreterlik için küçük, Afyonkarahisar için 2 büyük iş bitirdiklerini belirten Erenoğlu, geçen ay içerisinde hem 2-14 yaş çocuk servisini eski göğüs hastalıkları hastanesine taşıdıklarını hem de eski devlet hastanesi poliklinik binasının Ağız Diş Sağlığı Merkezi için hazır hale getirilerek faaliyete geçirdiklerini söyledi.
    
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Sağlık Hizmetleri Olağan Değerlendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER