Sosyal Güvenlik Reformunda Memurun Yeri semineri

Sosyal Güvenlik Reformunda Memurun Yeri semineri düzelendi


MARDİN (A.A) - Mardin Teknik Elemanlar Derneği (MATEDER) tarafından üyelerine yönelik Sosyal Güvenlik Reformunda Memurun Yeri semineri düzenlendi.
     MATEDER hizmet binasında düzenlenen seminerde SGK İl Müdür Yardımcısı Necmi Köroğlu, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu, 5434 Emekli Sandığı Kanunu konularında bilgi verdi.
     Köroğlu, hizmet hesaplama ve emeklilik yaşı hesaplama konusunda pratik uygulamalar yaparak, katılımcıların emekli olma yaşını uygulamalı olarak anlattı.
     Seminerde bir konuşma yapan MATEDER kurucu üyesi Bahtiyar Gedik, derneğin yeni kurulduğunu, kamu kurum veya kuruluşlarında veya serbest çalışan Mühendis, Mimar, Yönetici, Teknik Eleman ve benzeri mesleklerde çalışanların hayat standartlarının geliştirilmesi, verimlilik ve etkinliklerinin artırılması, haklarının savunulması, korunması, mesleki, teknik, ahlaki, manevi ve kültürel seviyelerinin yükseltilmesini amaçladıklarını belirtti
     Dernek hakkında faaliyetlerden bahseden Gedik, Derneğimiz Mayıs 2012 de kurulmuş olup dernek binamız birkaç ay önce tamamlanmıştır. Dernek olarak birçok güzel faaliyeti gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Dernek olarak Mardinde yapmamız gereken bir çok faaliyetler var. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Sosyal Güvenlik Reformunda Memurun Yeri semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER