Suriyedeki Olayların Hataya Yansıması sempozyumu

Suriyedeki Olayların Hataya Yansıması sempozyumu


HATAY (A.A) - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Hatay Kent Kurultayı tarafından Suriyedeki Olayların Hataya Yansıması adlı sempozyum düzenlendi.
     TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Hatay Eczacılar Odası Toplantı Salonunda düzenlenen sempozyumun açılış konuşmasında, TMMOBun kent sempozyumları aracılığıyla kentlere aklın ve bilimin gözünden mercek tuttuğunu, mevcut durumu analiz ederek sorunlara ilişkin çözüm önerileri sunduğunu belirtti.
     Soğancı, Suriyeye emperyalist müdahaleye hayır dediklerini, bu tavırlarını da Hataydan gösterdiklerini kaydetti.
     İki oturum olarak gerçekleştirilen sempozyumda birinci oturumun başkanlığını Makine Mühendisler Odası (MMO) Hatay Şubesi Başkanı Ömer İyiel yaptı.
     Oturuma konuşmacı olarak Antakya Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Hikmet Çinçin, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Hatay Temsilcisi Mustafa Yılmaz, Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği (HASİAD) Başkanı Gülay Gül, Türk Tabipler Birliği Odası (TTBO) Hatay Şube Başkanı Selim Matkap, Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMMO) Başkanı Abdullah Korkmaz katıldı.
     İkinci oturumun başkanlığını ise Türk Tabipler Birliği Odası (TTBO) Hatay Şube Başkanı Selim Matkap yaptı.
     Konuşmacı olarak da Gazeteci-Yazar Fehmi Taşdelen ve Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Gümüş katıldı.
    
     Muhabir: Emin Sansar / Salim Taş
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Suriyedeki Olayların Hataya Yansıması sempozyumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER