Trafikte Yaşayalım Yaşatalım projesi

Trafikte Yaşayalım Yaşatalım projesi


ŞANLIURFA (A.A) - Akçakalede, Trafikte Yaşayalım Yaşatalım projesi kapsamında araç sürücülerine Trafikte hayat kurtaracak 10 temel kural konusunda bilgi verildi.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve trafik polislerince Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 30. kilometresinde durdurulan araç sürücülerine trafik kuralları anlatıldı.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Yardımcısı Başkomiser Enver Başar,uygulamanın ardından, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Trafikte hayat kurtaracak 10 temel kuralın alışkanlığa dönüştürülmesini amaçladıklarını belirtti.
     İlk 3 aylık periyotta kırmızı ışık, hatalı sollama ve takip mesafesini koruma gibi kuralları gündeme aldıklarını ifade eden Başar, şunları kaydetti:
     Geçtiğimiz günlerde Akçakale yolunda ölümlü ve yaralamalı trafik kazası yaşanması nedeniyle uygulamaya burada başladık. Proje kapsamında Mardin, Diyarbakır ve Gaziantep yolu üzerinde de benzer uygulamalarımız olacak. Sürücülerimize bu 10 temel kuralın önemini anlatacağız. Emniyet Müdürümüzün kendilerine hitaben yazdığı mektupları vereceğiz.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Trafikte Yaşayalım Yaşatalım projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER