Tüketici Ödülleri sahiplerini buluyor

Tüketici Ödülleri sahiplerini buluyor -Gümrük ve Ticaret Bakanlığının bu yıl 16ncısını düzenlediği Tüketici Ödüllerinin 2013 yılı ödül dalları ve başvuru kriterleri belli oldu


KAYSERİ (A.A) - Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tüketici Ödüllerinin 2013 yılı ödül dalları ve başvuru kriterleri belli oldu.
     Kayseri Ticaret Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Radyo- Televizyon Programı Ödülü, Yazılı Basın Tüketici Köşesi Ödülü, Bilinçli Tüketici Ödülü, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun Uygulanmasında Başarılı Kuruluş Ödülü, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü, Bilimsel Çalışma Ödülü ve Hizmet Ödülü olmak üzere toplam 7 dalda ödül verileceği bildirildi.
     Kişi veya kuruluşlar, Tüketici Ödülleri ne doğrudan aday olabilecekleri gibi, diğer kişi veya kuruluşlar tarafından da aday gösterilebilecek.
     81 il merkez ve ilçe sınırları içerisinde ödüle başvuracak adaylar, son başvuru tarihi olan 08 Şubat 2013 tarihine kadar, Bakanlıka ulaştırılması koşuluyla başvurularını Ticaret İl Müdürlüklerine veya doğrudan Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne yapabilecek.
     Başvuruların en son 08 Şubat 2013 Cuma günü Saat 17.30a kadar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne bizzat veya postayla yapılması gerekiyor.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Tüketici Ödülleri sahiplerini buluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER