Uyandırılan Kale: Karacahisar paneli

Uyandırılan Kale: Karacahisar paneli -Karacahisar Kalesini ve oradan çıkan eserleri konu alan panel gerçekleştirildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Kent Konseyi Yerel Değerler Çalışma Grubu ile Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü tarafından düzenlenen Uyandırılan Kale: Karacahisar adlı panel gerçekleştirildi.
     Kent Konseyi Yerel Değerler Çalışma Grubu Başkanı Halime Korkut, Taşbaşı Kültür Merkezinde düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, Uyandırılan Kale: Karacahisar panelinin projenin ikincisi aşaması olduğunu belirterek, panelin ardından ortaöğretim kurumlarıyla işbirliği yaparak sergiler ve söyleşiler hazırlayacaklarını kaydetti.
     Doç. Dr. Zeliha Demirel Gökalp başkalığında gerçekleştirilen panelde, Anadolu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Yılmazyaşar ve Ali Gerengi konuşmacı olarak katıldı.
     Karacahisar bölgesinde yapılan kazıları, çıkarılan eserleri ve Karacahisar Kalesinin tarihini konu alan panele, Eskişehir Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nadir Suğur ve Anadolu Üniversitesi öğrenci ve öğretim görevlileri de katıldı.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Uyandırılan Kale: Karacahisar paneli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER