Vosvoscular Cumhuriyet Bayramı turu attı

Vosvoscular Cumhuriyet Bayramı turu attı -Türkiyenin farklı illerinden vosvos marka otomobilleriyle Bodruma gelen 40 sürücü şehir turu atarak Cumhuriyet Bayramını kutladı


MUĞLA (A.A) - Vosvos Fun Club üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Bodrumda şehir turu attı.
     Kulüp üyeleri, Vosvos marka klasik otomobilleriyle Bodrumun Bitez beldesindeki kamp alanında toplandı. Buradan başlayarak şehir turu atan Vosvos tutkunları, İskele Meydanında mola verdi.
     Üzerinde Türk bayrağı ve Atatürk posterleri bulunan otomobiller, turistlerin ve vatandaşların arasından alkışlar eşliğinde geçti. Vatandaşlar marşlar söyleyerek ve bayrak sallayarak kulüp üyelerine destek verdi.
     Vosvos Fun Club Başkanı Sulhi Baybar, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliğe İzmir, Ankara, İstanbul, Muğla, Antalya ve Aydın gibi illerden 1961 modelden 1974 modele kadar olan 40 otomobilin katıldığını söyledi.
     Baybar, etkinliği Cumhuriyet Bayramını kutlamak ve Atatürkün izini yaşatmak için düzenlediklerini belirtti.
     1974 model Vosvos otomobiliyle şehir turuna katılan Didem Pekdemir ise otomobilinin durumunun çok iyi olduğunu ve turdan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
     Kerem Evliyazede isimli Vosvos tutkunu ise gece geç saatlerine kadar tura devam edeceğini, Cumhuriyet Bayramını kutlamaktan keyif aldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Vosvoscular Cumhuriyet Bayramı turu attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER