Yenilmezlik serisine son verecek

Yenilmezlik serisine son verecek -Kardemir Karabükspor, ligde 187 gündür yenilmeyen Ordusporu yenerek bu serisine son vermek istiyor -Kulüp başkanı Nevzat Şahin: Karadenizin derbisinde gülen taraf olmak istiyoruz


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın Ordusporu sahasında ağırlayacak Kardemir Karabükspor, ligde 187 gündür yenilmeyen rakibini yenerek bu serisine son vermek istiyor.
     Sahasında oynadığı son 11 maç içinde sadece Beşiktaşa yenilen Kardemir Karabükspor, yarın Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında, ligde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 3 de beraberlik alarak 12 puan toplayan Orduspor ile karşılaşacak.
     Ligde Kardemir Karabükspor son maçında deplasmanda Akhisar Belediyesporu 3-1, Orduspor ise sahasında Galatasarayı 2-0 yenmişti.
     Ligde, Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediyesporu yenerek üst üste iki galibiyet alan kırmızı-mavili ekip, yarın taraftarlarının önünde 187 gündür maç kaybetmeyen mor beyazlıları yenerek bu serisine son vermek istiyor.
    
     -Ev sahibinde hedef galibiyet-
    
     Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, ligin en zor maçını oynayacaklarının farkında olduklarını ve Karadenizin derbisinde gülen taraf olmak istediklerini söyledi.
     Rakiplerinin oynadığı maçlarda kalitesini kanıtladığını vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:
     Orduspor maçında saha ve taraftar avantajını da iyi kullanarak galip gelmek istiyoruz. Kardemir Karabükspor bu kaliteye sahip. Süper Ligde her takımın, her takımı yenebileceği daha 7. hafta olmasına rağmen görüldü. Hata yapmadan, kendi futbolumuzu sahaya en iyi şekilde yansıtırsak, bu maçtan puan yada puanlar alabiliriz. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın yeter.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Yenilmezlik serisine son verecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER