Yerel Siyasette Kadın toplantısı

Yerel Siyasette Kadın toplantısı -AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Akşit: Yerel siyasette kadın olmalıdır. Çünkü belediye hizmetlerini en iyi anlayabilecek kesim yine kadınlardır


KONYA (A.A) - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Yerel siyasette kadın olmalıdır. Çünkü belediye hizmetlerini en iyi anlayabilecek kesim yine kadınlardır dedi.
     Akşit, AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanlığı tarafından bir otelde düzenlenen, Yerel Siyasette Kadın konulu programda, AK Partinin 10 yılı aşkın süredir iktidar olmasına rağmen, güçlenen ve oy oranını artıran çok nadir partilerden birisi olduğunu söyledi.
     Kendilerine düşen görevin, daha önceki seçimlerde Meclise giren kadın üye rakamını ve kadın belediye başkanı sayısını artıracak şekilde çalışmaları sürdürmek olduğunu belirten Akşit, Yerel siyasette kadın olmalıdır. Çünkü belediye hizmetlerini en iyi anlayabilecek kesim yine kadınlardır diye konuştu.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın en az üç çocuk demesinin makul bir gerekçesi olduğuna değinen Akşit, şunları kaydetti:
     Bizim yaşlanan bir nüfusumuz var. Biz genç nüfusumuzla bugün pek çok zorluğun üstesinden geldik ve geliyoruz. İşte bu zorluğu aşmanın, genç ve dinamik nüfusumuzu kaybetmemenin tek yolu; nüfus artış hızımızın düşmemesidir. Bu da en az üç çocukla olur. Sayın Başbakanımızın üç çocuk demesinin sebebi kadınları eve kapatmak değil, Türk neslini genç tutarak daha büyük adımlar atmasını sağlamaktır.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy / Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Yerel Siyasette Kadın toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER