Yetenekli engelliden engelliler yararına konser

Yetenekli engelliden engelliler yararına konser -Matematik işlemlerini zihinden kısa sürede yapması, Beşiktaşın son 32 yıldaki maçlarının istatistiğini hafızasında tutmasıyla tanınan doğuştan görme engelli Ersin Çimen, bağlamasıyl


KAYSERİ (A.A) - Matematik işlemlerini zihinden kısa sürede yapması, Beşiktaşın son 32 yıldaki maçlarının istatistiğini hafızasında tutmasıyla tanınan doğuştan görme engelli Ersin Çimen, Kayseride bağlamasıyla engelliler yararına konser verecek.
     Özel bir televizyon kanalında yayınlanan yarışma programında, iki basamaklı sayıların katlarını saniye aralıklarla zihinden hesaplayıp, taraftarı olduğu Beşiktaşın son 32 yıldaki maçlarının istatistiğini bilmesiyle tanınan Çimen, bağlamasıyla engelliler yararına vereceği konser organizasyonunu, düzenlediği basın toplantısında duyurdu.
     Çimen, 8 Şubat Cuma günü Kadir Has Kongre ve Spor Merkezindeki konserde Mesut Yarın sunuculuk yapacağını, Rıza Çalımbay, Metin Tekin, Şener Kurtulmuş gibi spor camiasından isimlerin de katılacağı konsere, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün de destek verdiğini söyledi.
     Engelliler yararına düzenlenen etkinliğe herkesi katkıda bulunmaya çağıran Çimen, şunları kaydetti:
     10 lira olarak belirlediğimiz konser biletleri, Kayseri Park, İpek Saray ve Almer alışveriş merkezleri ile Resital Müzik ve Sahabiye Mahallesindeki ofisimde satışa sunuldu. Etkinlikte sürprizlerimiz de olacak. İllüzyon gösterisiyle renklenecek etkinlikte, bedensel engelli 15 kişiye akülü araba ve tekerlekli sandalye de verilecek. Tüm engellileri bu fotoğrafta görmek istiyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldız / İsmail İçer
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Yetenekli engelliden engelliler yararına konser Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER