Yönetim Kalitesi Geliştirme Programı imza protokolü

Yönetim Kalitesi Geliştirme Programı imza protokolü


İSTANBUL (A.A) - Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM)işbirliğiyle, kuruluşlardaki yönetim kalitesini yükseltmek amacıyla çalışanlara yönelik Yönetim Kalitesi Geliştirme programının imza protokolü yapıldı.
     Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Rektörlük konferans salonunda yapılan törende, KalDer Başkanı Hamdi Doğan ve Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, protokolü imzaladı.
     BÜYEM ile yararlı bir eğitim programına imza atıklarını dile getiren Doğan, şunları kaydetti:
     16 Martta başlatmayı hedeflediğimiz ve yaklaşık 3 ay sürecek olan Yönetim Kalitesi Geliştirme Programı ile eğitimde yeni bir açılımı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kuruluşlarında kalite ve mükemmelliği ön planda tutarak işlerini yürütmeyi amaçlayan tüm yönetici, yönetici adayları ve uzmanlara yönelik bir içerikle hazırlanan program, katılımcıların kişisel gelişimlerinin yanı sıra kuruluşların da gelişimine katkı sağlayacak. İş dünyasında fark yaratmak isteyen kuruluşların ve kişisel kariyerlerini geliştirme çabasında olan herkesin gözü bu programda olacak.
     Konuşmasında üniversite-özel sektör işbirliğinin önemine değinen Rektör Prof. Dr. Barbarosoğlu da programın başlamasıyla bu alanda önemli bir adım atılacağını vurguladı.
     Prof.Dr. Barbarosoğlu, Günümüzde kalite, daha çok üstünlüğü ve iyi oluşu ifade etmek için kullanılır. Bu nedenle kalite, kurumların olduğu kadar kişilerin de gelişimini ifade etmektedir. Uygulanacak eğitim programı ile hedefimiz, kalite kavramına yönetimsel anlamda bakışı geliştirmektir ifadelerini kullandı.
     İşleyiş süresi toplam 147 saat olan programda, toplam kalite, mükemmellik modeli, bireysel kalite sorumluluğu, liderlik, değişim yönetimi, risk yönetimi, süreç yönetimi, performans yönetimi, stratejik planlama, inovasyon gibi konularda eğitim verilecek.
    
     Muhabir: İstanbul
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Yönetim Kalitesi Geliştirme Programı imza protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER