İsotlu eroin sevkıyatı Yamana takıldı

İsotlu eroin sevkıyatı Yamana takıldı -Hakkaride, narkotik dedektör köpeklerinin koku almasını önlemek için üzeri isotla kaplanan paketlerde 19 kilo 396 gram eroin bulundu


HAKKARİ (A.A) - Hakkaride, narkotik dedektör köpeklerinin koku almasını önlemek için üzeri isotla kaplanan paketlerde 19 kilo 396 gram eroin bulundu.
     Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, sürücüsünün kimliği ve plakası açıklanmayan otomobili, Depin Polis Noktasında durdurdu.
     Kontrollerde herhangi bir suç unsuruna rastlamayan ekipler, narkotik dedektör köpeği Yaman ile araçta detaylı arama yaptı.
     Aramada, otomobildeki gizli bölmelere yerleştirilmiş ve üzeri isot ile sarılı paketler içerisinde 19 kilo 396 gram eroin ele geçirildi.
     Olayla ilgili, sürücünün gözaltına alındığı bildirildi.
     Uyuşturucu kaçakçılarının, narkotik dedektör köpeğinin koku almasını önlemek için uyuşturucu paketlerinin üzerini isotla kapladığını belirten yetkililer, kentten batı illerine çeşitli yöntemler kullanarak uyuşturucu sevkıyatı yapmak isteyen kişilere yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.
    
     Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber İsotlu eroin sevkıyatı Yamana takıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER